Amit megtudtam rólatok, hogy sokan – több mindenben – hasonlítotok rám. Minden visszajelzés fontos nekem.

A szokásaitok

Első, de nem a legfontosabb (vagy mégis?), hogy a kávét sok tejjel szeretitek, mint én. Elárultátok, hogy mit vásároltatok éppen utoljára, vagy hogy karácsonyra későn kezdetek el ajándékokat vásárolni és még az utolsó pillanatban is elrohantok egy beszerző körútra. Tudom, hogy kb. ugyanannyi fiús és lányos anyuka követi az oldalt.

Az ízlésetek

Megismertem kicsit az ízléseteket: a manóláb dobozból a zöld keretes tetszett nektek a legjobban, a karácsonyfás képből a türkiz, az emléktár elnevezés nyert, és a szürke/narancs színkombináció nyert a barna/piros ellen, és hogy az unikornist találtátok cukibbnak a báránnyal szemben. Írtatok kedvenc színeket, születésnapotok dátumát.

A jelek

Tudom a gyerekeitek ovis jelét, és hogy előreláthatólag mi lesz a gyermek foglalkozása a jelenlegi érdeklődését tekintve.

A legjobb játékosok

Azt is megmutattátok, hogy bármilyen nevet gyorsan kitaláltok, sőt az alapanyagokat is felismertétek, ráadásul még a darabszámát is egész pontosan megtippeltétek, sőt szóalkotásban is jók vagytok. Egy valami „nem talált”: nem róka, hanem egy maci fekszik a nyeremény babaköszöntő dobozban. Illetve többen nem találták el, mint akik igen.

Úgy láttam, hogy szerettek bekukkantani a műhelyembe: megnéztétek az alapanyagokat, munkafázisokat és végül a videókat.

Abszolút kedvenceim voltak a Grincs nevek! A sajátommal nem voltam kibékülve, mint bámulatos fenyőfa-égető, szívesebben lettem volna például vigyorgó szaloncukor zabáló, vagy legalább bámulatos rénszarvas vadító!

Idén is rengeteg tervem van. Ha figyeltek, első kézből tudhatjátok meg, mi lesz 2020 cuki állatkája! Nem nemzetközi trendet követve, hanem magyar ötlet alapján, magyar vállalkozások keze nyomán születnek majd meg 2020 cukiságai.

Mint látjátok, fontosak a visszajelzéseitek, a véleményetek! Idén is számítok rátok! Remélem, 2020-ban is velem tartotok, és együtt írjuk tovább a dobozvilág történetét!